Despre noi - kimia

Despre noi

Cine suntem?

Am inceput activitatea de productie in primavara anului 2011 cu doua articole,este vorba despre Pasta Verde si Antigel Centrale Termice.In prezent fabricam la Ecotech Chemicals mai mult de 100 de produse chimice pentru domeniul instalatiilor,cosmetice auto,detergenti profesionali, aditivi pentru piscine si nu in ultimul rand ,fabricam tevi composite din polietilena reticulate cu peroxizi PE – Xa cu bariera de oxigen,fiind singurul producator din estul European pentru acest tip de teava.Suntem in stadiu de cercetare si dotare pentru a putea produce dezinfectanti cu gama larga de aplicatii.Deasemeni intentionam sa dezvoltam o mica productie de parfumuri fine pentru piata noastra. Toate aceste eforturi deosebite,avand in vedere posibilitatile financiare limitate de care dispunem,nu ar fi fost posibile fara implicarea stiintifica a dlui profesor universitar conferentiar in domeniul chimiei,Corneliu Cincu,care in prezent conduce si micul laborator de cercetare si testare,pe care il avem.Doresc sa multumesc colaboratorilor nostri de pana acum pentru increderea arata si le promitem in continuare ca vom facem ce putem mai bine pentru a le oferii produse si servicii de maxima calitate.Suna a lozinca?N-are importanta ,noi credem in continuare. Cristian Trandafir,administrator si asociat.

Producem:

Tevi compozite
Extrudam tevi din polietilena de inalta densitate,reticulate cu peroxizi de tip PE-Xa,cu bariera de oxigen,pentru incalzire in pardoseala,perete sau tavan,tevi din polietilena cu protectie in tub corugat,tevi din polietilena pentru irigatii si furtun PVC pentru gradina.
Produse chimice pentru instalatii
Fabricam o gama larga de anticongelanti aditivati termodinamic cu sofisticat pachet anticoroziune, pentru centrale termice,panouri solare,dezincrustanti,aliaj de sudura,pasta decapanta,pasta verde,lubrifianti siliconici,fluidizant de sapa,etc.
Produse pentru piscine
Producem solutii anifloculare,antialga,oxigen activ,de reglare a PH-ului,lichid sau solid,clor soc,granule pastile sau lichid,detergent detartrant de linie.
Detergenti aer conditionat
Gama cuprinde o serie de detergenti spumogeni pentru spliturile interioare cu efect antibacterian si de igienizare,placut parfumati,detergenti spumogeni pentru curatirea registrelor exterioare din aluminiu,toti detergenti fiind pe baza de materii prime inofensive pentru aluminiu
Dezinfectanti
Legislatia europeana,inclus in Romania, incepand din 2015 nu va mai permite utilizarea dezinfectantilor pe baza de clor, din acest motiv vom lansa pe piata dezinfectanti conform retelor inregistate la nivel european,pentru domenii precum : medical,instrumentar medical,industria alimentara,veterinara,zootehnica,institutii publice.
Parfumuri
IRIS VAYU este un brand ce apartine de Ecotech Chemicals si vom introduce pe piata romaneasca in 2015, o mica gama de parfumuri fine si cosmetice exclusiviste,fabricate de noi..
Cosmetice si antigel auto
Am dezvoltat toata gama de cosmetice auto: spuma activa,sampon auto,ceara lichida,solutie pentru cauciucuri si jante,silicon de bord,detergent tapiterie si parfumuri auto.La aceste articole adaugam si antigelul nostru auto aditivat termodinamic, de exceptie ,cu inalte performante tehnice,anticoroziune si mai ales stabilitate termica,fierbe la 180 grade Celsius ( punct de dilutie -44C).
Detergenti profesionali
Acoperim aplicatii precum detergenti de pardoseli degresanti,scoaterea urmelor de cauciuc,detergent pentru masinile automate de spalat pardoseli,fara clatire,detergenti si dezincrustanti pentru gresie,faianta,inox,solutie antimucegai…..